VILJE BEDRIFTSTRIM

Lavterskel aktivitet for dem som ikke liker å trene!

profile-pic

Jeg vil få med dem som ikke liker trening også!

Rikke Rynning - Grunnlegger og daglig leder

Mange bedrifter er i dag opptatt av helsen til sine ansatte og tilbyr ulike treningstilbud.
Gratis treningstid, flotte trimrom og fellestreninger - det skorter ikke på tilbudet. Men hvem er det som bruker det? Min erfaring er at de som benytter slike goder, er de som er interessert i og liker trening. Sannsynligvis hadde de trent uansett...

Jeg ønsker å få med alle de andre! De som ikke er så glad i å trene, men som også har behov for mer aktivitet i hverdagen. Derfor ønsker jeg og dra Vilje Trening inn i bedriftsmarkedet, og jeg mener jeg har noe å komme med.

Høres dette ut som noe for din bedrift, håper jeg du tar kontakt så kommer jeg gjerne innom
din arbeidsplass for en prat eller gratis test-trening.

Et helhetlig fokus

HELSE

Glede og humør,
fremfor prestasjon og utseende

MESTRING

Enkle øvelser og
individuelle tilpasninger

GLEDE

Lek, samarbeid
og morsommer aktiviteter

Hva passer din bedrift? 

Alle bedrifter er ulike. Forskjellig arbeid, ulik størrelse og mest av alt forskjellige mennesker. Det er tusen ting å tenke på i forhold til trivsel på en arbeidsplass, og trening har blitt en sentral del av det de siste årene. Det er ingen fasit på hva som passer best for din arbeidsplass. Siden mange bedrifter har ulik besetning, trenger enn kanskje også ulike tilbud. Et treningstilbud som favner både dem som skal perse på halvmaraton, og for dem som ikke ser synet på løping i det hele tatt. Det er den siste gruppen vi ønsker å henvende oss til. Det finnes nok av tilbud til dem som vil bli best, prestere og jage. Om du også synes mestringsfølelse, godt humør, klart hodet og helse er viktigere enn sommerkropp og prestasjon - da er vi på bølgelengde. 

Tilbud

Sammen finner vi det som passer for din bedrift, en pakke av alt eller bare noe. Vilje Trening er et utendørs treningstilbud med gruppetrening og personlig trening. Vi trekker derfor gjerne aktiviteten utendørs, men kan også holde aktivitet og trening i bedriftens egne lokaler. Dersom du er nysgjerrig eller i tvil, ta kontakt! 


VILJE EFFEKTIV
30-45 min

Kondisjons- og styrketrening
utendørsVILJE PAUSEGYM
15 min

Aktiv pause fra stillesittende 
arbeid, uten å bli svettVILJE PT
30-45 min

Personlig trening og veiledning
i bedriftens eget trimrom eller ute