GODT NYTT ÅR!

Nytt år og mye muligheter. Jeg skal for alvor bruke denne nye starten til å få i gang gode treningsrutiner. Og jeg har tenkt å følge noen av mine egne råd - i håp om at det hjelper meg i gang...For hvordan skal vi egentlig få nyttårsforsettene til å vare!? Her kommer noen tips på veien - jobben må vi likevel gjøre selv...

More...

"Alt eller ingenting"

Det kommer nok til å bli vanskelig og finne riktig balanse, for jeg vil jo gjerne komme SKIKKELIG i gang og sette opp masse forskjellige økter. Da blir problemet at kabalen ikke går opp med alle andre ting jeg også har lyst til å gjøre, også ender jeg opp med å ikke gjøre noen ting. Kjenner du deg igjen? Målet blir dermed å finne riktig mengde og jeg har noen grep jeg skal benytte meg av!! 

1. Det kjipe, men nødvendige forarbeidet

Jeg har forsøkt så godt jeg kan og oppsummere råd og tips i 3 steg. Før du går i gang med nyttårsforsettene anbefaler jeg å sette av litt tid i starten. Les dette blogginnlegget og sett av noen minutter til forarbeid. Det trenger ikke ta så lang tid, men det vil gi deg større sannsynlighet for å fortsette - LENGER ENN JANUAR! 

3 steg til en aktiv livsstil!
Du har kommet i gang med trening, men motivasjonen svinger og øktene er lite regelmessige - hva gjør du? Det kommer[...]

2. Det hjelper med en plan!

Hvis du er som meg så har du også tenkt "jeg starter på mandag, jeg starter neste år, ingen vits i å begynne før etter påske.." eller lignende. Nytt år og ny muligheter - det er et godt tidspunkt å starte med "blanke ark" og en god treningsplan. Her har du et forslag som kan lastes ned og lages slik du vil ha det!

3. Det blir så MYE lettere sammen med andre!

Jeg kan jo bare snakke for meg selv, men tror flere er enige i at avtaler med seg selv er vanskeligere å holde enn avtaler med andre. 

Jeg orker ikke piske meg selv på trening hver gang!
Jeg er glad i å trene, og har alltid vært det. Motivasjonen derimot, den kommer og går, og i perioder[...]

4. Her har du konkrete øvelsestips

Hjemmetrening med raggsokker og votter!
Skli deg til sterkere muskler! Du har kanskje hørt om vaskeklut-trening? Prinsippet er uansett at du sklir på underlaget og får[...]
Hjemmetrening med jerngryte!
Ekstra motstand uten fancy treningsutstyr!Etter jeg merket hvor tung jern-stekepanna vår var, fikk jeg blod på tann! Jeg testet med[...]
Du vil aldri se på en benk på samme måte igjen!
Slik kan du bruke benken som treningsutstyr!Benker står overalt - i parker, langs fortau, i marka, på lekeplassen og i[...]
Innlegg med samme kategori

Tusen takk for nå!

Oppstartstips