UPDATE – slik var ROSA SLØYFE TRENING 18/10

Årets Rosa Sløyfe-trening ble så utrolig hyggelig!
Det ble en fantastisk høstkveld i Torshovparken med over 30 stykker som møtte opp på arrangementet! En herlig, blandet gjeng som trente sammen, smilte og lo, støttet oktboer-aksjonen, drakk kakao og spiste energibar!
Tusen, tusen takk til alle som møtte opp - det synes vi var ordentlig moro. Vi håper vi sees igjen neste år, og gjerne før på treningene våre! 

More...

Rosa Sløyfe-trening i Torshovparken

Bli med på årets Rosa sløyfe-trening! Du får en morsom treningsøkt samtidig som du støtter en viktig sak.  

  • God og gøyal treningsøkt 
  • støtt en god sak 
  • Møt venner og kjente
  • Nyt sunn snacks og frisk luft

Viktig tradisjon

I fjor skrev jeg at jeg håpet at vi hadde fått laget en årelang tradisjon. Selv om den ikke akkurat er årelang enda, vil jeg absolutt kalle Rosa sløyfe-treningen vår for en tradisjon, som har kommet for å bli! Det er tredje gang vi holder denne treningsøkten til inntekt for den årlige oktoberaksjonen med brystkreft i fokus, og vi håper å se deg!!

Hvorfor arrangerer vi? 

Med to AKTIV-instruktører i teamet, er Vilje Trening engasjerte i kreftsaken og ønsker å støtte den årlige ROSA SLØYFE AKSJONEN. Vi ønsker å belyse viktigheten av trening i forbindelse med kreft. Fysisk aktivitet og trening er viktig for å forebygge kreft, og mange kreftrammede har positive fordeler ved å være i aktivitet under og etter behandling. Som AKTIV-instruktører har vi fordypning innenfor trening og kreft, og du må gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker en personlig treningstime. 

Hva skjer på Rosa sløyfe-treningen? 

Denne gang har vi satt Rosa sløyfe-treningen til ONSDAG og vår faste sirkeltrening "Vilje Ekstra". Timen er en del av vårt ukentlige gruppetime-tilbud i Vilje, og er vanligvis lagt opp som en tøffere time med effektiv sirkeltrening. For anledningen lager vi en sirkeløkt tilrettelagt for flere nivå. Om du er nybegynner eller godt trent spiller ingen rolle - vi gir alternativer som passer for deg!

Sted: Torshovparken, oppmøte ved lekeplassen
Hvem: Treningen passer for alle. Inviter gjerne en du er glad i! Meld deg på her (ikke bindende). 
Sosialt: Etter økt samles de som vil over en kopp varm kakao og litt sunn snacks!

Hvordan kan du støtte aksjonen? 

  • Ved å vise engasjement holder du denne tradisjonen i live, og gjør at vi kan fortsette vårt lille bidrag år etter år. Del eventen og inviter med venner og kjente - og kom på trening! 
  • I tillegg kan du støtte konkret ved å donere penger til aksjonen og det belønnes med en ekstra gratis treningstime fra oss
  • Du kan også støtte aksjonen ytterligere ved å kjøpe klippekort, vi gir nemlig 50% av alle klippekort-inntekter denne kvelden direkte til Rosa sløyfe-aksjonen
  • Gå inn på https://kreftforeningen.no/rosasloyfe/stott-rosa-sloyfe/ for mer informasjon om aksjonen og se hvordan du kan gi ditt bidrag
Innlegg med samme kategori

Tusen takk for nå!

Oppstartstips