Hvorfor velge Vilje Trening? 

Sosialt, enkelt og gøy!

Fokus på morsomme og enkle øvelser gjennom lek, stasjoner, sirkeltrening og fellesøvelser.

Fleksibelt

Vi benytter oss av drop-in og app som betalingsløsning. Ingen innmelding, binding eller medlemskap.


Utendørs

Utfall på benk, Vilje Trening

Ute får vi dagslys, frisk luft,
deilige roser i kinnene og den skikkelige "Godfølelsen" etterpå!

​Vi spurte våre deltaktere - hvorfor trener du med Vilje Trening?

profile-pic

Har aldri følt meg hjemme på treningsstudio

Jeg har aldri følt meg veldig hjemme på treningsstudio, hverken innendørs i den klamme lufta, eller blant supertrente pumpere. På Vilje Trening er vi en gjeng med godt blanda drops; unge, voksne, noen midt på. Noen er godt trente, noen er på vei. Alle trener i det tempoet som passer en selv. Jeg vil trene for å balansere en stillesittende jobb. Og jeg vil være mer ute. Alt dette får jeg med Vilje. Jeg elsker å tusle hjem etter trening med røde kinn, rød nese, masse luft i lungene, klart hode, og en sterk kropp. Jeg er blitt sterkere! Jeg merker det i beina, det er en sprett der som jeg ikke hadde før. Og så er jeg veldig glad for tida, det er utrolig fint!

Magnhild
profile-pic

Trening er blitt mer lystbetont!

Jeg trener med Vilje Trening fordi det er raskt å komme seg på trening og treneren er flink til å veilede deg og få deg til å strekke deg litt ekstra hver gang.

Jeg var litt usikker på om jeg kom til å benytte meg av tilbudet på fast basis. Det beste er å kjøpe et klippekort på 6 klipp første gangen, da har man ikke altfor mange klipp å bruke opp hvis man bestemmer seg for å ikke fortsette.

Jeg liker at det er ute, det er variert trening og man får god kontakt med treneren. Nå trener jeg mye oftere en tidligere og trening er blitt mer lystbetont!

Therese
profile-pic

Det er god stemning på treningene!

Jeg trener med Vilje Trening fordi det skjer utendørs og har et opplegg som gjør at jeg får lyst å trene, og faktisk får gjort det. Før jeg startet var jeg i grunnen ikke i tvil. Jeg benyttet meg av et høsttilbud, og jeg hadde bestemt meg for at jeg ville trene, så jeg bare gjorde det.

Det beste med treningen er at det skjer utendørs, er i nærheten der jeg bor, og det er god stemning på treningene. Klippekort er et pluss! Det er godt å vite at jeg har fått gjort en fornuftig treningsøkt, også styrketrening som jeg aldri fikk gjort på egen hånd 🙂

Anne Kristine Dalene
profile-pic

Med klippekort slipper man å bli støttemedlem!

For meg passer klippekort helt perfekt, og ordningen var en av grunnene til at jeg fikk lyst til å melde meg på en prøvetime. Jeg har hatt medlemskap på treningssenter flere ganger, og har endt som "støttemedlem". Det trenger man ikke være redd for med klippekort. Uansett, når treningsøktene er så motiverende som hos Vilje trening, har jeg uansett lyst til å møte opp hver uke!

Anne
profile-pic

Det er lavterskel og fokus på treningsglede, jeg tenker aldri på hvordan jeg ser ut mens jeg trener med Vilje

Det er deilig å komme seg ut etter en lang dag foran pc-skjermen innendørs. Faktisk enda deiligere om vinteren, eller hvis det regner, for da føler man seg ekstra frisk når man kommer inn etter trening.

Det er lavterskel og fokus på treningsglede. Jeg er glad for å slippe å gå "catwalk" gjennom treningssenteret og se meg selv i speilet fra alle mulige vinkler mens jeg trener. Jeg tenker aldri på hvordan jeg ser ut mens jeg trener med Vilje, bare på å få mest mulig ut av treningen.

Vilje gjorde at jeg fikk tilbake treningsgleden og klarte å holde motivasjonen i mørketida, en tid jeg vanligvis sliter med å komme meg på trening. Det fikk meg rett og slett igjennom vinteren!

Guro
profile-pic

Jeg drar alltid hjem med mestringsfølelse!

Jeg trener med Vilje fordi alt klaffer! Vi har en super trener som alltid er i godt humør. Det er i nærheten og utendørs, det er så deilig med frisk luft året rundt. Også er det tilpasset mitt nivå så jeg drar alltid hjem med mestringsfølelse.

Etter gratis prøvetime og samtale var jeg ikke i tvil om å kjøpe klippekort. Det er ingen påmeldingsavgift eller bindingstid og du kan dele klippekortet med så mange du vil. Og hvis du bestemmer deg for å ikke bruke opp hele klippekortet er det fortsatt billigere enn å melde seg opp på et treningsstudio og være sofasittende betaler der et halvt år.

Det beste med treningen er at det er tilnærmelig og veldig positivt. I stede for at treneren pusher meg altfor hardt, får jeg masse ros for det jeg får til. Jeg liker også at vi alle er bare vanlige folk i alle slags stillinger, roller og kropper.

Jeg har mye mer overskudd og kroppen tåler mer. Jeg får med meg mer som skjer i Oslo på ettermiddagene fordi jeg har mer overskudd og har lyst til å gjøre ting etter jobb. Også gleder jeg meg til trening, det er vel den største forandringen.

Karoline
profile-pic

Jeg liker variasjonen i treningsopplegget

Jeg trener med Vilje Trening fordi jeg liker at det er gruppetrening ute med kombinasjonen kondisjon og styrke. Jeg setter pris på at man får trent styrke i hele kroppen. Jeg liker variasjonen i treningsopplegget, at det ikke er bindingstid og at det ikke er inne på et treningssenter for der føler jeg meg mer beglodd.

Dersom du er i tvil anbefaler jeg deg å si ja til en gratis prøvetime for å se om dette er noe for deg! Dette er en gøyal måte å trene på samtidig som det er en veldig god trening.

Jeg har fått et fastere treningsopplegg. Så sant jeg kan, så trener jeg to-tre ganger i uka. Det hjelper på vond skulder som trenger opptrening, og helsa forøvrig!

Inger Marie
profile-pic

Det er veldig deilig å trene ute - utrolig nok også på vinteren!

Dette er lavterskel-trening! Det er kun 45 minutters trening, så det er raskt "over", og det er veldig deilig å trene ute - utrolig nok også på vinteren! Også er det en god start på uka.

Jeg synes det er supert at det der klippekort, så trenger man ikke å få dårlig samvittighet dersom man hopper over en uke, trening skal være lystbetont.

Mandagene er treningsdag, og det har etablert seg som en rutine. Jeg kjenner at jeg er blitt sterkere i ryggen/magen, slik at jeg ikke lenger har så mye trøbbel med korsryggen. Jeg føler at jeg er i generell bedre form, og at jeg har bedre kondis og styrke enn jeg har hatt på lenge.

Maren
profile-pic

Det er mye humor, uformelt og alle blir sett!

Jeg trener med Vilje Trening fordi det er inspirerende å være utendørs, og sammen med andre som liker det. Det å ha faste avtaler er fint for meg, for da kommer jeg meg ut. Treningen er også passe utfordrende for meg, jeg må strekke meg, og det gjør godt både fysisk og mentalt.

Etter en introduksjonstur med Rikke, var jeg ikke i tvil. Er du i tvil gjør et forsøk, bli med en dag og du får en konkret opplevelse.

Det jeg liker best er at det er utendørs. Det er mye humor, uformelt og alle blir sett. Jeg er også veldig fornøyd med at jeg er kommet i gang med trening igjen. Det påvirker hele meg. Jeg er mer fornøyd både med meg selv og livet rundt meg. Jeg har også startet opp igjen med Vanngymmen, som jeg dessverre hadde kuttet ut. Så nå trener jeg to dager i uken, pluss morgengym og turgåing.

Magni