Jeg orker ikke piske meg selv på trening hver gang!

Jeg er glad i å trene, og har alltid vært det. Motivasjonen derimot, den kommer og går, og i perioder er jeg mer aktiv enn andre. Det er vel naturlig at det svinger litt. Men ofte synes jeg at det er ganske tungt å være min egen treningsmotivator. Det er tungt å være den som skal dra meg ut døra til hver økt. I alle fall uten et konkret mål å nå, og jeg trener hverken for å gå birken eller løpe halvmaraton. Så hvor ligger motivasjonen da? 


More...

" Jeg trener for å holde meg i form slik at jeg har overskudd, godt humør og god helse. Ofte er det motivasjon nok, men ikke alltid.."

Bare tenk på helse-fordelene da! Det får deg vel ut?

Joda, det er helseeffekter i fleng ved å trene! Og det burde jo være lett å motivere seg til trening av den grunn. Likevel når dagene har vært lange, været er grått og du ligger begravd i sofaen under teppet, kan det være litt vanskelig og overbevise seg selv om alle helsefordelene...

Kjenner du deg igjen? 

I tilfelle håper jeg vi kan hjelpe hverandre til å komme på trening!
Litt juks fra min side at treningsøktene er jobben min da...Poenget mitt er at når du har gjort en avtale er det så mye lettere å dra seg ut - man vil jo ikke være den som sluntrer unna! Jeg har vært med som deltaker på timene våre, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke alltid hadde like lyst. Men når jeg hadde meldt meg på timen, ville jeg ikke feige ut med å melde meg av uten god grunn. Derfor ble jeg med, og dette fikk jeg ut av det: 


  - Jeg fikk en morsom treningsøkt
  - Møtte hyggelige mennesker
  - Fikk trent så svetten rant 
  - Gikk hjem igjen med et smil om munnen 
  - Satt meg godt til rette i sofaen med skikkelig god samvittighet og en deilig følelse i kroppen
  - Ikke minst gjorde jeg noe godt for helsa mi!!
  - Den ene timen jeg var aktiv gjorde så jeg forlenget livet med mellom 2-5 timer! 

La oss være din heiagjeng!  

Det ER vanskelig å pushe seg selv, og motivasjonen vår til trening vil komme og gå. I perioder er vi i flyt og treningen går lett, andre ganger utsetter og utsetter vi og unnskyldningene kommer på rekke og rad. MEN det HJELPER med en avtale. Det hjelper å melde seg på en gruppetime, da venter jeg på deg og håper at du kommer! Og det hjelper med støttespillere og heiagjeng. 

Jeg heier på deg! 
- Rikke