Misjon

Slik startet Vilje Trening

Ideen til Vilje Trening kom etter flere år innenfor trening og idrettslag. Inspirasjonen ble hentet etter lang erfaring med allsidig trening for barn; lekbasert grunntrening uten konkurranse eller fokus på prestasjon. Mestring og glede sto i fokus med variert trening for hele kroppen.
Dette ønsker vi å ta med videre på trening for voksne. I oppveksten handler idretten om å ha det sosialt og moro sammen med venner og treningskamerater. Hvorfor skal vi slutte å trene sammen? Hvorfor må vi slepe oss over dørstokken alene fordi vi trene?

Fokus på mestring og glede

Vi vil gi deg treningsøkter som har morsomme øvelser og der vi har det gøy sammen! Øktene inneholder blant annet stasjonstrening, lek, stafetter, ruletter og sirkeltrening. Gjennom enkle øvelser som kan tilpasses ditt nivå, vil du oppleve mestring.

Trening for alle, uansett utgangspunkt

Vi vil ha med deg som vil trene utendørs uten medlemskap, uavhengig av form og erfaring!
Vi har ulike gruppetimer til nybegynnere og erfarne uten medlemskap eller bindingstid. Det er alltid GRATIS med prøvetime slik at du kan teste om dette passer for deg. Vi har også personlig veiledning og oppfølging på våre PT-timer både individuelt og i små grupper. 

Helhetlig tilnærming

Vårt fokus på trening handler om helhetlig helse - overskudd til å håndtere hverdagens gleder og utfordringer, lettere sinn og bedre humør, sterk og sunn kropp uten vondter og mindre sykdom og økt livskvalitet. Vi vil gi deg mer energi og fysisk og psykisk velvære!

Oppfølging og veiledning

Våre instruktører har bred kompetanse med utdannelse innen fysisk aktivitet og helse, eller annen relevant bakgrunn. Vilje Trening tror det er viktig med samarbeid mellom deltaker og veileder. Vi kan det faglige men det er du som kjenner deg selv best.

Utetrening året rundt

Det er mange som lurer på hvordan vi gjør det om vinteren, om vi fortsetter ute når været blir kaldt og guffent. Svaret er JA. De fleste kvier seg til å komme seg ut i dårlig vær, men vi tror det er nettopp disse treningsøktene som gir en ekstra deilig følelse i etterkant. I tillegg er det godt å få frisk luft, også om vinteren - og vi blir jo varme!