Tid for ferie!

Og i år har jeg definitivt tatt HELT ferie! De siste ukene har vært preget av særdeles lite aktivitet, med late dager, sol og strand. Og vet du, det har vært helt fantastisk! Derfor har jeg også tenkt at jo mindre treningsbilder jeg legger ut, jo mindre dårlig samvittighet får du, og kan nyte enda mer! Det har i alle fall vært tanken bak en lav profil i sommer. NYT FERIE OG SOMMER - hverdagen kommer fort nok, og da står vi klare!! Jeg gleder meg faktisk!! 

More...

Hva med vedlikeholde formen?

Tidligere har jeg kommet med treningstips for sommeren, og forsøkt å inspirere til å holde vedlike noe av formen - så ikke det blir så tungt å starte igjen. I fjor lagde jeg hele 14 sommerprogram (!) for at dere skulle ha nok å velge mellom.

Fri fra "BURDE-ha-trent"

Men i år har dere ikke hørt særlig fra meg. Jeg har både hatt behov for helt ferie selv, og tenkt at det er kanskje like greit at dere også får helt ferie. Fri fra ”burde-ha-gjort” når en egentlig skal ta helt fri. Det gir en jo bare dårlig samvittighet? Ja, det er jo lurt å holde seg litt i form, og ja det er jo i ferien en har bedre tid enn i hverdagen. Jeg har ikke snudd fra mine tidligere utsagn, men jeg ser at en av og til kanskje faktisk burde tatt helt fri. I alle fall har jeg synes det har vært deilig.

Jeg kan faktisk ane et lite snev av glede over å komme tilbake til rutiner

Jeg kommer til å legge ut litt tips etterhvert, så kan de som ønsker å prøve å vedlikeholde noe form før oppstart igjen, hive seg rundt. For det skal jeg ærlig innrømme, at med såå late dager som jeg noen dager har hatt, kjenner jeg at kroppen blir dvask, slapp og jeg kan faktisk ane et lite snev av glede over å komme tilbake til rutiner.

Og er ikke det fint? At vi kan ta helt fri og gjøre alt annet for en stund, og så kan vi til og med glede oss litt til å komme tilbake til den mer rutinepregede hverdagen?

OG da skal jeg love dere at jeg skal være mer på, sammen med et helt nytt og fantastisk team av gode instruktører. Jeg gleder meg til å treffe dere igjen – gamle kjente og nye fjes. MEN FØRST: NYT resten av ferien om du har, eller resten av sommerkveldene for deg som er tilbake i jobb. Høsten kommer fort nok, og da skal vi trene hver uke i deilig og friskt ruskevær i høstens flotte farger.

- Rikke

PSST! Her er tips til enkel sommertrening - hvis du likevel orker!

Innlegg med samme kategori

Tusen takk for nå!

Oppstartstips