Hvordan trene når været og motviasjonen er på bånn?

Deilig med utetrening? 

Jeg synes det er deilig å trene ute, også når det regner. Men jeg innrømmer gjerne at det er enda bedre når det er tørt ute! Og selv om jeg fronter utendørs trening, så er det jo ikke slik at man må trene ute hver dag, man kan jo bytte litt på!

More...

Her har du flere treningsøvelser du kan gjøre hvor som helst! Om det er på jobb, i stua eller på reise.

  • MEN! er det noe jeg har lært i forhold til å få til mer bevegelse, er det at det er lurt med en avtale med seg selv eller andre. Stadig hører jeg uttalelser som dette, og jeg kjenner meg så enig...

    "Jeg vet akkurat hvilke øvelser jeg kan gjøre og hvordan jeg kan få dem til uten utstyr hjemme, men det blir jo ikke til at jeg faktisk trener.."

    "Det er såå kjedelig å trene alene!"

    "Av og til trener jeg i stua, og jeg er superstolt! Men etter en runde eller to dabber intensiteten av og jeg begynner å jukse, og gidder ikke mer. Det er jo bedre enn ingenting, men det blir aldri som om jeg hadde vært på trening

Mitt beste tips - lag en avtale!!

Har du noen du kan gjøre øvelsene sammen med? Eller kan du legge inn en treningsavtale med deg selv i kalenderen din? For min del er jeg ikke like god på å holde avtaler med meg selv som med andre. Skal treningen bli gjort funker det aller best med en avtale med kjæresten eller en venninne. 

PSST! Har du fått med deg kom-i-gang-verktøyet jeg har laget? 

​Mange ønsker mer bevegelse i hverdagen, men kommer aldri over dørstokkmila! Dette verktøyet inneholder enkle steg som tar deg ca. 15 minutter. Kanskje blir det de første minuttene på et mer aktiv liv?