Trening frister ikke på ferie!

Jeg har storkost meg en uke på ferie i varme strøk, men det var godt å komme hjem og få i gang rutinene litt. For det er ikke alltid like fristende å trene når man har ferie! Det er både varmt og ubehagelig, og ikke så digg som å ligge på solsenga. Jeg trodde jeg skulle få unna både den ene og den andre økten, men slik ble det ikke. Litt bevegelse fikk jeg likevel og en uke uten trening går jo fint, men hva gjør jeg når ferieuken blir til feriemåned?

More...

Ferietrening er verdt innsatsen, og den trenger ikke være så høy!

Ferie er jo nettopp tid for ferie. Fri fra hverdagens rutiner og gjøremål, og mer tid til andre ting. Lese bøker, reise, slappe av, nyte god mat, treffe venner og familie og senke skuldrene. Når det kommer til trening synes mange det er godt å ta helt pause, mens andre synes ferien er perfekt for å prøve ut nye aktiviteter. Sporty ferieturer har jo blitt supertrendy, og mange bruker ferien på aktive turer i fjellet eller sykkelturer. Jeg tror nok likevel at mange kan kjenne seg igjen i at i ferien sklir rutinene ut, og dermed også treningen.

"Jeg synes det er så leit å se at all innsatsen jeg la ned, må gjøres på nytt!" 

Så kommer hverdagen igjen etter ferien, og det er blytungt å starte opp igjen. Musklene og kondisen du hadde jobbet for i hele vinter og vår er svunnet, og det føles enda tyngre ut å begynne igjen. Det er derfor jeg slår et slag for ferietrening, men poengterer at det trenger ikke være så voldsomt. Litt her og litt der og alle monner drar-mentalitet hjelper på å vedlikeholde formen vår. Du må ikke gjøre verdens beste øvelser eller treningsøkt,. Du kommer langt med noen benkøvelser på gåturen, et par mageøvelser på stranda eller en effektiv sirkeløkt hjemme i stua. 

Det er derfor vi lagde sommerprogrammet vårt! 

  • Vi ville gjøre det enklere å trene i ferien
  • Lage program som kan gjøres hvor som helst - hotell, hjemme, strand, fjell
  • Som kunne gjøres uten utstyr
  • Som gjorde at du slapp å finne frem selv
  • Med en treningsplan som du kunne skreddersy
  • Øvelser som du kunne få lastet rett inn på mobilen
  • Morsomme og inspirerende nye tips til trening

Bruk omgivelsene og gjør treningen mer morsom!

Her dro jeg (bokstavelig talt) søsteren min med på en liten treningsrunde på ferien. Vi fikk rørt litt på oss og morsomme øvelser gjorde at latteren hang løst! Det var gøy å gjøre noe sammen og samtidig fikk vi en aktiv pause fra solsenga. Mulighetene er mange, og finner du noe som også er gøy er det jo helt supert! Lekende trening med barn og venner eller alene, avkoblende med musikk på øret, finn det som passer for deg.

Håper du får en flott sommer og at vi kan bidra til treningsinspirasjon i ferien. Om ikke så er vi her til høsten også når hverdagen krever sitt og kroppen må styrkes. 

- Rikke