Tusen takk for nå!

Vilje Trening må av ulike grunner legge ned tilbudet fra og med 01.01.2019.

Det er med tungt hjerte jeg har valgt å ta denne avgjørelsen, men jeg har likevel innsett at det må bli slik. Det blir derfor ingen faste aktiviteter i regi av Vilje Trening, men følg oss gjerne på PTX-appen. Dersom vi skulle holde en event eller ekstratrening vil vi legge ut treningene der. 

Rikke Rynning, Daglig leder Vilje Trening

More...

Jeg takker for all støtte og forståelse! 

De faste deltakerne våre har gitt meg full forståelse for avgjørelsen, med et håp om at vi sees til nye treninger igjen på et senere tidspunkt. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått møte så flotte folk disse årene. Dere har alle beriket livet mitt!

Snok rundt på siden her etter tips og treningsprogram!  

Enn så lenge ønsker jeg alle som er innom siden vår lykke til med aktivitet og trening. Snus rundt på bloggen her, så finner du kanskje noen tips og treningsprogram du kan ta med deg på veien. 

Innlegg med samme kategori

Oppstartstips

Tid for ferie!