Våre personlige trenere

Rikke Rynning

Rikke er utdannet fysisk aktivitet og helse-rådgiver ved Norges idrettshøgskole, og har Personlig trener utdannelsen derfra. Hun har i tillegg videreutdannet seg til tittelen "Aktiv instruktør", noe som gir kompetanse innenfor trening for kreftrammede. Hun har også studert "motiverende samtale" og ønsker å benytte seg av dette i timer med deg.

"Jeg vil hjelpe deg som nybegynner i gang med enkel trening som du mestrer, uten fancy utstyr!" 

Kontakt
Tlf: 90 98 95 34
E-post: vilje.rikke@gmail.com / vilje.trening@gmail.com


Mari Offenberg

Mari har bachelor i fysisk aktivitet og helse med tilhørende master idrettsmedisin fra Norges idrettshøgskole, og har Personlig trener utdannelsen derfra. Hun har i tillegg tittelen "Aktiv instruktør", noe som gir kompetanse innenfor trening for kreftrammede. 

"Jeg har erfaring i å trene personer i alle aldre og er glad i å gjøre treningen enkel, effektiv og morsom!" 

Kontakt
Tlf: 95 03 61 86
E-post: mari-1511@hotmail.com / vilje.trening@gmail.com


Karoline Johannessen

Karoline er utdannet fysisk aktivitet og helse-rådgiver ved Norges idrettshøgskole, i tillegg til å gjennomføre påfølgende master i idrettsmedisin med spesialisering innenfor spiseforstyrrelser. Karoline er også videreutdannet som «Aktiv instruktør», noe som gir kompetanse innenfor trening for kreftrammede.

"Jeg ønsker å hjelpe deg som nybegynner, eller rett og slett du som sliter med motivasjonen, til å skape enkel trening om til mestring og glede!"

Kontakt
Tlf: 41 85 32 19
E-post: karoline-johannessen@hotmail.com / vilje.trening@gmail.com


Charlotte

Tonje Ottesen

Tonje er utdannet fysioterapeut og idrettsfysiolog - en kombinasjon som er ideell for å tilrettelegge fysisk aktivitet og trening dersom du har en skade som må tas hensyn til. I tillegg er Tonje også "Aktiv instruktør", noe som gir kompetanse innenfor trening for kreftrammede. 

"Har du en trøblete skulder, kne eller vond rygg? Jeg kan lage et tilpasset treningsopplegg som styrker musklene og forebygger skader!"

Kontakt
Tlf: 95 86 59 21
E-post: tonjeottesen@hotmail.com/ vilje.trening@gmail.com


Thale Henden

Thale er utdannet kroppsøvingslærer fra idrettshøyskolen og har en bachelor i idrett. Hun har også utdannet seg som skilærer. Thale har god erfaring som instruktør og leder for kortere og lengre turer i skog og mark. Hun er den perfekte trener for deg som ønsker å forbedre skiteknikk eller trene til lengre turer i friluft. 


Kontakt
Tlf: 90 05 78 52
E-post: hthale@hotmail.com / vilje.trening@gmail.com