VILJE TRENING FYLLER 2 ÅR!

Her blir det bursdagsfeiring! 

Timene, dagene og ukene flyr og et år har gått siden forrige bursdagsfeiring. Jeg tenker tilbake på et år fylt av flotte møter med mennesker som byr på seg selv, som stiller opp, som lyser opp kjipe mandager og som lojalt ønsker å trene med oss. Jeg er dypt takknemlig, stolt og veldig glad for at jeg turte å kaste meg inn i en verden som viste seg å være vanskeligere enn jeg hadde trodd...

More...

Tenk at 2 år allerede har gått...!

Tenk at det allerede er 2 år siden jeg hadde fotoshoot med instruktørene en deilig sommerdag i Torshovdalen. Som du ser på bildet blir jeg så ivrig, og det ender med at jeg drar med meg Karina og vi går i bakken begge to!

Dette føles som en evighet siden!! Og det er kanskje ikke så rart når det har skjedd mye i mellomtiden.  

Vilje blir foreløpig i et "koselig, lokalt format"

Mye har skjedd i løpet av disse årene og mye har blitt annerledes enn forventet. Jeg har lært så utrolig masse og jeg er takknemlig og ydmyk for all hjelp, støtte og gode råd jeg har fått underveis. Jeg er stolt over treningstilbudet, selv om jeg stadig ser forbedringspotensiale og grubler over hvordan tilbudet skal være.  Jeg har hatt mange ideer, ønsker og tanker men med kun et hode og to armer er det ikke alt som er like lett å gjennomføre. Enn så lenge blir Vilje Trening et lite tilbud som kan vokse seg større og med et bredere tilbud på et senere tidspunkt. Akkurat nå er det helt perfekt og jeg er så glad for alle de flotte menneskene jeg får møte og som ønsker å trene med oss. Tusen takk. 

Rikke Rynning
Daglig leder og grunnlegger

Jeg håper Vilje fremstår som et lite, koselig treningstilbud med kompetente instruktører og stor glede på trening. Det aller viktigste for meg er at øvelsene gir mestring og at øktene oppleves morsomme og overkommelige. I tillegg håper jeg mottoet mitt "alt-med-måte" skinner gjennom både på trening og i innleggene på bloggen. 

PS! Siden det er bursdag, må vi jo feire med et supertilbud!!

På lørdag 2/9 har Sagene handelsforening markedslørdag på Sagene. Jeg står stand ved rundkjøringen på Advokat Dehlis plass og deler ut sunn snacks og gratis treningsprogram. Vi har også tilbud på klippekort! Har du ikke anledning til å komme på markedslørdagen, kan du benytte deg av tilbudet her: Benytt deg av tilbudet nå, det varer kun noen dager!  

Tilbudet gjelder kun frem til søndag 3/9 kl. 23:59.