Vilje Trening plogger!

Hørt om plogging? NRK skriver "Et internasjonalt fenomen som sprer seg i Norge". Vi hiver oss på trenden og håper du vil bli med! 

More...

Hva er plogging? 

NRK skriver "Et internasjonalt fenomen som sprer seg i Norge" ​https://www.nrk.no/hordaland/naturvernforbundet-jublar-over-ny-treningsform-1.13972005

Det dreier seg om å plukke søppel mens man jogger! Noe som både er bra for deg og miljøet, men som også kan sprite opp en kjip joggetur og som gjør at du får litt pauser underveis.

Vi vil være med! 

Dette vil vi selvsagt være med på, og prøver oss lørdag 14/4: www.facebook.com/events/230867157653252/
Oppmøte: Paviljongen i Torshovparken kl. 10:00
Vi har med poser og hansker og du velger om du vil gå eller jogge.

Prøverunde med resultater

Jeg har testet plogg-konseptet i helgen med en minitur langs Akerselva. Jeg må si jeg ble overrasket over at det var så utrolig mye rusk og rask! Jeg fylte fort opp en pose, og hadde heldigvis med meg to stykk. Dette var kun på et lite stykke langs elva, og det var MYE mer så fort jeg kom inn i boligstrøk. Litt trist å se så mye søppel overalt, men deilig å føle at man bidrar. I tillegg føltes joggeturen kort, og det ble en fin start for løpesesongen som jeg har gruet meg til.  Vinn-vinn!

Innlegg med samme kategori

Tusen takk for nå!

Oppstartstips