Nytt og bedre bookingsystem!

Vi får nytt bookingsystem som er enklere og bedre, for oss og for deg!

Vi skal fjerne vårt gamle og litt kronglete bookingssystem «supersaas», og gå over til en enklere app som heter PTX, Endringen vil være lettere å bruke og i tillegg gi deg et enda mer fleksibelt treningstilbud.

More...

Hva er PTX?

PTX er en app som gjør at du som bruker blir en del av et treningsunivers hvor du får enkel tilgang til å finne, booke og betale for ulike utetreningstimer. Du legger inn ditt betalingskort en gang og trenger ikke tenke mer på det. Finn den treningen som passer deg og book din plass, alt med ett trykk.

PTX har til hensikt å tilgjengeliggjøre trening og aktivitet for flere ved at det er enkelt og bruke. Du handler timer som du vil og når det passer deg, uten at du trenger medlemskap eller klippekort. Utforsk gjerne hva mer som skjer rundt deg, så er det bare å booke seg på om du finner noe spennende.

Hvorfor bytter vi?

Vi bytter til PTX av flere grunner. Det handler om at dette er en enklere og mer forutsigbar løsning både for dere som kommer på trening og vi i Vilje Trening. PTX gjør det mulig for deg å:

  • Unngå klippekort
  • Betale direkte der og da for den timen du skal delta på
  • Utforske andre aktiviteter som skjer i tillegg til de faste timene du melder deg på

I tillegg gir appen oss en tydeligere oversikt over hvem som er påmeldt timene og vi har mulighet til å kommunisere direkte med deg gjennom appen sin chatfunksjon.

PTX er i konstant utvikling som kommer oss til gode med flere funksjoner og løsninger fremover.

Hvordan fungerer det nye bookingsystemet? 

Påmelding kan gjøres via hjemmeside eller som app på telefonen din.

For dere med Iphone:
- Gå inn i AppStore og last ned "PTX App"
- Lag din bruker ved å koble med Facebook eller opprett profil med din E-post

For dere som bruker Android eller datamaskin:
- Åpne nettleseren din (fungerer best med google chrome)
- Skriv inn nettadressen www.getptx.com
- Lag din bruker ved å koble til Facebook eller opprett profil med din E-post
- For de som bruker android telefon: Lagre nettsiden til hjemskjermen (det skal komme opp automatisk varsel om du vil gjøre dette). Da vil nettsiden legges på din telefon og fungere på samme måte som en app. (dette kalles en progressiv web-app)

For alle brukere:
- legg inn betalingskort (det kommer som et eget punkt i innloggingen)

- PTX benytter seg av et sikkert betalingssystem. 

Belønningssystem

For hver trening du er med på belønnes du med poeng. PTX vil på sikt komme med et belønningssystem som baserer seg på poeng du får per trening du deltar på. PTX-teamet vil jobbe med sterke aktører for å skape attraktive produkter som du kan veksle inn dine poeng i. Vi i Vilje trening vil også kunne skape konkurranser og premieringer rundt disse poengene og generell aktivitet på våre timer. En ekstra gulrot hvis motivasjonen daler.

Pris

PTX er basert utelukkende på konseptet drop-in. Vi setter en fast pris på våre timer til kr. 65,- pr time, og du kan melde deg på akkurat når det passer deg uten å tenke på klippekort. Betaling skjer via booking i appen fra gang til gang. 

Spørsmål og svar

Kan jeg fortsatt bruke klippekortet mitt fremover?

Hvordan melder jeg meg på?

Hvordan avbestiller jeg?

Får jeg refusjon ved avbestiling?

Innlegg med samme kategori

Tusen takk for nå!

Oppstartstips